Over ons

Welkom bij Auto Garage Seinpost BV
Garage Seinpost beschikt over een goed uitgeruste werkplaats en een gemotiveerd team van monteurs. Daarom bent u voor het onderhoud aan uw auto bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een APK, een onderhoudsbeurt of een lekke band, wij willen u graag van dienst zijn. Historie

Arie Kuijt opent in 1954 de deuren van Garage Seinpost, aan de Drieplassenweg te Katwijk. Op dit adres is het garagebedrijf anno 2019 nog steeds te vinden. Garage Seinpost is een schoolvoorbeeld van een familiebedrijf in hart en nieren. Sinds Arie Kuijt in 1954 begon, werd het garagebedrijf steeds van vader op zoon voortgezet en zijn er al sinds de opening verschillende familieleden werkzaam in de het bedrijf.

In 1965 werd Garage Seinpost Fiat-dealer. Met ruim 37 jaar Fiat ervaring, koos Garage Seinpost er in 2002 voor om als onafhankelijk autobedrijf verder te gaan. Tijdens deze overgang werd de dealerervaring gecombineerd met de flexibiliteit van een onafhankelijk autobedrijf. Ook de steeds grotere vraag van de consument naar meer variatie in automerken speelde hierbij een rol. Garage Seinpost levert u als klant maatwerk als het gaat om een occasion of een nieuwe auto.

Ook bent u bij ons voor het onderhoud aan uw auto aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een APK, een onderhoudsbeurt of een lekke band, wij willen u graag van dienst zijn. Bij Seinpost BV huldigt men het principe: ‘Reparatie en onderhoud is verder kijken dan de klacht lang is’.

Namens alle medewerkers,
Graag tot ziens bij Garage Seinpost